Cladiri birouri Iasi

Sunteti proprietarul unei cladiri de birouri din Iasi? Contactati-ne pentru promovare aici.
Doriti un sediu de lux pentru firma dvs? Va prezentam principalele cladiri de birouri clasa A din Iasi.
Cititi detalii si ofertele cu spatii de birouri disponibile spre inchiriere pentru fiecare dintre ele.

Spatiu Podul de Fier

Spatiul pentru birouri propus spre inchiriere este situat in Iasi , zona Podul de Fier (Intersectie la bulevard) , este compus din 5 compartimente si are o suprafata utila de 205 mp. Spatiul este situat intr-o cladire birouri, are grup sanitar propriu, termosistem, aer conditionat, si este amenajat partial si nemobilat.

detalii

Expert Buildings Center

Va propunem spre inchiriere spatii de birouri intr-o cladire nou, situata in Tudor Vladimirescu, la bulevard.

detalii

Spatii disponibile:

Spatiu open space 117 m.p.

Cladire de Birouri Centru

Inter Imobiliare va pune la dispozitie un excelent spatiu de birouri clasa A+ cu o pozitionare de exceptie, la un pret corect si foarte avantajos pentru afacerea dumneavoastra. Cladirea este situata central, in una din cele mai circulate si aglomerate zone comerciale din Iasi si in apropierea celui mai important nod rutier, avand acces extreme de facil la toate mijloacele de transport in comun ( tramvai,autobuz,taxi,maxi taxi).

detalii

EVO Business Center:

Amplasat in Pacurari - zona business a orasului, EVO Business Center reprezinta optiunea ideala pentru cei care doresc sa inchirieze un birou. Dispus pe 4 nivele si cu o suprafata inchiriabila de aproximativ 1 600 mp, EVO Business Center ofera spre inchiriere birouri si sali de sedinta complet echipate si mobilate, fiind astfel pregatite pentru toate tipurile de afaceri de nivel mic si mediu. Birourile complet mobilate si serviciile complementare puse la dispozitie pozitioneaza EVO Business Center intr-o zona privilegiata a inchirierilor de birouri.

detalii

Cine va prezinta aceste birouri?


Acest site apartine agentiei Inter Imobiliare din Iasi. Prin el, agentia noastra, vine in intampinarea celor ce doresc sa gaseasca un spatiu cu destinatie birou, fie intr-o cladire de birouri din Iasi, fie intr-un spatiu individual.

De ce sa incheiati tranzactia prin noi?


Pentru ca va oferim tot sprijinul nostru GRATUIT! In cazul majoritatii inchirierilor de spatii in cladiri de birouri clasa A nu percepem comision. Agentia noastra castiga prin contractele cu antreprenorii.
Pentru ca NU GASITI IN ALTA PARTE! Cu o parte din proiectele imobiliare actuale Inter Imobiliare are contracte de exclusivitate si este promotor unic.

De ce este util birouri-iasi.ro pentru dvs?


Pe acest site Deartamentul nostru de Inchirieri spatii birouri publica si actualizeaza zilnic baza de date de oferte. Astfel, Birouri-Iasi.ro vine in intampinarea dvs cu o gama larga de oferte de inchirieri birouri si cu prezentari detaliate ale cladirilor de birouri din Iasi.